onsdag 10. juli 2013

I skrivende stund sitter jeg utenfor marinaen i lummert tordenvær. Vi kom i går fra Torrevieja, og da hadde vi vært en dag der og besøkt Terjes søskenbarn. Der fikk vi nyte godt av et flott badeanlegg og lekeplass til barnebarna, samt et herlig grillmåltid på takterrassen.

Mye har skjedd siden Cascais. Vi har vært innom flere steder på vei hit, bl.a Cadiz, Gibraltar, Marbella, Malaga, Cartagena, Torrevieja og til slutt Altea, de fleste steder med elendig internettforbindelse. De fleste av dere tenker nok at bloggen har sluttet å virke, og det stemmer nok ganske godt. Blir rimelig irritert når jeg prøver å legge ut bilder, og så går det ikke! Denne gangen prøver jeg ikke en gang, så vet dere det!

Vår datter, Ingrid og hennes mann, Stig André og deres tre døtre, reiser hjem på lørdag. Da starter siste etappe av turen vår. Vi håper vi kommer så langt som mulig mot målet vårt, Baska Voda i Kroatia. Det skal godt gjøres å komme så langt, siden vi ikke kommer videre herfra før fredag. Imens nyter vi sommeren, med høye dagtemperaturer, og ikke minst de deilige, svale nettene. Godt vi har kjøling på soverommet! 🌝

1 kommentar:

  1. Hei, bra med bloggen. Vannari bildene har jo fått sett båten med hjelp av en gandalitt. Men slik jeg kjenner Terje og dippetutter så hadde jeg forventet mange bilder. Han er jo en habil fotograf. Men så minnes jeg båtturen i 1983 og Terjes forhold til båt og bølger etc, så forstår jeg hvorfor. Han har nok å stå i med. Godt han har fruen med som også er "skipper"

    SvarSlett