lørdag 4. mai 2013

Jersey

Fortsatt fast grunn under føttene! Gledelig gjensyn med Jersey 25 år senere, minst! Noen nye bygg er dukket opp siden den gang, men den gamle festningen står ennå. Glemmer aldri hvordan jeg undret meg over tidevannet. Vi tok den merkelige amfibiebåten ut til festningen, og fikk høre historier om hvordan folk hadde blitt overrasket over vannet som plutselig returnerte. Det er ekstra rart når man bor i et område hvor der knapt nok er noen tidevannsforskjell i det hele tatt.

Dagen i dag har vært viet til diverse sysler. Jeg med mitt skolearbeid, Terje med snartur til Manchester. Tipper vi har hatt oppi 15-16 varmegrader. Fikk til og med "luftet" bikinien på den store balkongen utenfor hotellrommet. Vi er nærmeste nabo til politi- og ambulansestasjonen, så det er ikke akkurat det fredeligste nabolaget. Likevel presterte jeg å sovne i den behagelige solvarmen. Fikk sett båten også, - utvendig! Lørdag er den på utstilling på båtmessa her på Jersey.Hotell Savoy i St. Helier

4 kommentarer:

  1. Ja nå ser eg at turen har starta. Ca 8 knop, bra fart det. God tur og håpe det komme mange bilder og beskivelser etter hvert.

    SvarSlett
  2. Heilt topp å følga dere på AIS. Var litt fortvila idag da eg såg dokke bare lå utfor Jersey i 8 knop fart uten å komma videre. Men i kveld etter kl 19 var det gang på det. På veg ut i Bisayabukta i ca 13 knop. Vet ikke helt om det var riktig. Å det hadde vært topp å vært med, men sånn e det å vera bonde. God tur fortsatt, og hels mannskapet.

    SvarSlett
  3. *Flott at dere er i havn. Værmelding for imorgen 25 grader og sol. Håper dere har tid for oss hjemme med info og bilder. Venter spendttttttttttttt.

    SvarSlett