fredag 30. desember 2016

30.desember 2016

Har nå ligget to netter i Rodney Bay, St. Lucia. De har samlet oss ytterst, på pir E. Her ligger alle båtene som er påmeldt ARC-world. 7.januar seiler vi videre mot Columbia. Vi skal være framme innen 13.januar.
   På styrbord side, med en båt imellom, ligger “Far”. Til babord har vi to finske seilbåter, den ene med TV-team ombord. De holder på å lage reiseprogram a la Silje og Sigurd. De har hatt det travelt hele formiddagen med filming av diverse scener. Terje hadde en prat med en freelancer-fotograf ombord. Han ville dele erfaringer med ham om droneføring og sånn. Dronen har flydd ivrig rundt oss nesten hele dagen. Kokken ombord har også vært her borte ved båten vår. Han er kjent TV-kokk i Finland, og tidligere restaurant-eier. Nå har han kjøpt seg vingård i Italia. Han spurte hvor i Norge vi kommer fra, og sa at han hadde vært kokk på Hidle ved Stavanger en gang.
   Seilbåten de bor i er litt større enn vår, 57 fot. I den bor det 13 mennesker, masse profesjonelt foto/filmutstyr, og helt sikkert en god del mat.
   I dag her vi vært borte på chandleriet og handlet inn endel utstyr til båten. Jeg har bakt brød og vasket klær. Nå må jeg nok snart gå i gang med noe rengjøring i båten. Har kjøpt noe jeg kan rense skinn og vinyl med. Forkjølelsen er i ferd med å gi seg. Hoster ikke så veldig mye lenger. Håper jeg er frisk til nyttår.

2 kommentarer:

  1. Oysann. Snart igang igjen. Var ikke helt informert med at dere startet seilasen slik. trodde dere skulle "tuffle" litt rundt i Karibien. I kveld er vi hos Nyvolls og feirer nyttår uten dere. Men jeg tenker nok at dere er i samtalen. Noen av mannskapet på den seilasen blir jo med. Skal prøve å "skremme" de litt :) Takk for det gamle og godt nyttår. Tenker jeg har alle selskapsgjestene med meg i det.

    SvarSlett
  2. Blir lite tuffling her, ja! Siden jeg fikk ett års permisjon, blir reisen lengre. Nå er vi på vei mot Stillehavet. Skal innom Cartagena i Columbia og plukke opp Bengt Vistnes. Han blir med oss gjennom panamakanalen (sammen med visse andre) :D

    SvarSlett