søndag 1. januar 2017

1.januar 2017

Først et riktig godt nytt år til alle som leser bloggen vår! Vi feiret på en restaurant ved vannkanten, stille og fredelig.

Vi tok lettbåten og fortøyde den ved brygga. Ved 23-tida var vi tilbake i Aurora Polaris. Da var Terje så trøtt at han sovnet. Jeg satt fortsatt ute og ventet på fyrverkeriet. Vi snakket om hvor mye fyrverkeri vi trodde det ville bli i forhold til hvor mye vi var vant med på Randaberg. Da klokka rundet 24.00, braket det løs. Vi synes likevel der fyres av mer hjemme enn her. De er mye mer disiplinert i forhold til tidspunkter og ryddighet her enn hjemme. Jeg liker det mye bedre enn når det smeller fra og med tredje juledag og langt inn i det nye året. - Så var det sagt!
   Nå begynner E-piren å fylles med deltakere på world-ARC. Vi har hatt flere stykker som har kommet bort og hilst på oss. Skandinavia er representert blant deltakerne. Vi har to svenskregistrerte, i tillegg en svenske som har en utenlandskregistrert båt. Så er det oss som eneste norske båt. Resten av deltakerne er britiske, amerikanske, australske, tyske, tre sveitsere, to østeuropeere, en italiener. 
   1.nyttårsdag tilbringes i båten. Vi har endel regnbyger i dag, akkurat slik vi hadde dagen før. Fra mandag av skal vi visstnok ha sol og finvær - helt til dagen før vi seiler. Det blir spennende å gjøre tingene, planlegging og sånn på egenhånd. Det er ikke så lenge vi blir alene, bare en fem-seks døgn på havet - det skal vi klare! :)

1 kommentar:

  1. Kjekt å prata m dokke på nyttårsaften. Glede oss til fortsettelsen på bloggen.

    SvarSlett