søndag 23. desember 2018

Christmas

Merry Christmas to all of you

I wanna go home for Christmas
Let me go home this year....

..tatt fra Maria Menas julesang, uten at vi berører noe annet sentimentalt innhold. Det var kun disse to verselinjene som passet. Cape Town stenger ned det meste i julen, så enten måtte vi dra på safari, eller rett og slett hjem. Da ble valget enkelt for oss!

Medalje til kaptein og kaptinne for at de kom overraskende på firmafest 8.desember

Det var i alle fall noen som ble overrasket da vi ringte på døra om kvelden den 7.desember. Hun som fyller 7 år den 26.desember, Sonja, var nok den som gav mest uttrykk for gleden over å få morfar og mormor hjem på juleferie. De eldre har en annen måte å uttrykke seg på, og det var kjekt å bli mottatt - både hjemme, blant venner og kolleger.

Sonja, snart 7 år

Ingrid, vår eldste datter

Stig André, svigersønn, og Rebekka 12 år


Flyturen fra Cape Town til Amsterdam tok oss 11 timer. Heldigvis hadde vi bare den mellomlandingen, for neste flyvning gikk direkte til Stavanger. Vi hadde planer om å overraske alle, selv om det holdt hardt enkelte ganger.

Søndag kveld kom vi til Skudeneshavn. Tror jeg kan si de var like overrasket der også. Mamma var alene da vi kom, og jeg kan trygt si vi kom uventet! Hun ble bare stående og gape.

Kaptinnens mamma, Gurie


Hun gapte ikke mindre min søster, Karin, da hun kom innom på søndagsvisitt litt senere. Jeg ble igjen i Skudeneshavn i hele 5 dager.

Karin


På Hidra hadde vi juleverksted med våre tre barnebarn som bor på Randaberg. De fikk lage gaver og litt pynt til jul, og morfar bakte kanelsnurrer til dem.

Tankene våre går også ofte til de to som feirer jul i Aurora Polaris i Cape Town, Helen og Martin! Vi vet at de har det travelt med å stelle og pynte på henne, og håper de også tar seg tid til å se seg om i Sør Afrika mens de har anledning. 

Hermed ønsker vi alle en riktig god jul, og så fortsetter kanskje bloggen neste år.....1 kommentar: