søndag 27. november 2016

8. døgn 27.november 2016 Atlanterhavskrysssing

Våknet opp til en strålende dag! Akkurat passe vind til å holde 4-5 knops hastighet, i tillegg til at vi kan sole oss litt på dekk. Kapteinen har kanel-i-svingene til heving på et brett, og Tone lager salat til chili con carne'n hun laget før vi dro fra Las Palmas. Vi har noen retter ferdige til bruk enten i uvær, eller når vi ønsker en makeligere dag – slik som i dag. Tone er forresten sjef for frukt og grønnsaker. Hun passer på at alt blir tatt og brukt i tide. På den måten slipper vi å kaste mat! Vi synes det er hyggelig å lage måltidene sammen, og planlegge når vi skal spise hva.

Kanelsnurrene gikk ned på høykant, akkurat som den gode middagen. Så litt soling på dekk, og enda en fisk, lik den vi fikk i går! Nå er kapteinen i gang med å lage yoghurt, samtidig som han hjelper meg med å kopiere ei oppskrift til Tone.

Nå i ettermiddag, måtte vi sette i gang motoren igjen. Vindpila flakser rundt, og vi har ikke tid til å ligge i ro. Tone og Svein skal jo fram til jul. Vi får heller akseptere litt «penalty». Vi sjekket status i dag, og nå ligger vi på 166.plass. (189. i går!) Det får en si er et aldri så lite avansement!

1.søndag i advent feires med hjemmelaget pizza (a la kapteinen) og ett lys etter solnedgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar