fredag 3. august 2018

Hamilton island

Bryllupsdagsfeiringen fortsatte på Hamilton island 2.august.

Det er ei lita øy som er som en hel fornøyelsespark rett sør av Whitsunday island. Vi ble buksert på plass kl 12 rett nedenfor yachtklubben. Hvilket signaturbygg! Nå har ikke jeg vært i operahuset i Sydney, men dette må vel ta kaka! Det var rett og slett fantastisk, massevis av skipsdetaljer, men også formasjon som en hval.Bukta var pakket av restauranter, turistbutikker, gallerier og real estate. Framkomstmidlene var caddyer. Der var landeveiscaddyer, offroad-, trucker, turistcaddyer, familiecaddyer, lastebilcaddyer …. you-name-it-caddyer. De kjørte både opp og ned de bratte bakkene på øya - uten vanskeligheter. I tillegg var det gratis hop in - hop offbusser som gikk hvert kvarter, og som alle kunne benytte seg av. Rett over bakketoppen kom vi over til strandområdet. Der var det i tillegg til strand, bassenger og barer og restauranter, tett i tett. Bakenfor lå hotellene og leilighetene. Så var det en liten inngjerdet plass som hadde en dyresafari hvor barna kunne holde koalaer og sånn.

Vi kjørte over hele øya, og kom til slutt til golfbanen som også lå ved flystripa. Han som betjente golfbanen, var åpenbart lei av å sitte og vente på kunder, for det var nesten umulig å komme fra ham. Vi hadde bare 5 minutter til rådighet, så vi måtte hoppe på bussen igjen.

Da vi hadde frest fra oss, måtte supermarkedet befares! Da ble det som det pleier å være: hyllemeter opp og hyllemeter ned, men denne gangen var det ikke lov å handle.

Tilbake igjen, bestemte vi oss for middag på yachtklubben. Vi fikk bord til kl 20. For en opplevelse! Det var blankpolerte skipsbord, og kjempestilig innredning. Vi fikk valg mellom 3-7retter. Vi valgte 4. De spurte oss om det var en spesiell grunn til at vi var her, og jeg sa nei, men at vi hadde 37 års
bryllupsdag dagen før. Vi hadde valgt 4 retter, men da jeg telte etterpå, hadde vi egentlig fått 7, for de laget en liten overraskelse til oss på slutten. Det var en stor opplevelse, og vi gikk svært mette derfra.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar