mandag 6. august 2018

Hardy Reef

Det ble feiring tre dager til ende!

Klokka 9, 3.august, dro vi to timer ut med hurtigbåt til Heart pontoon. Der fikk vi 4 timer til rådighet med snorkling på Hardy Reef. Det ble opplyst om en helikoptertur for de interesserte, med opsjon på 5-10min, 10-15 minutterstur, 30-40 min. eller retur med helikopter helt til Hamilton island.


Kapteinen lot seg friste. Han var helt gira, særlig fordi kaptinnen aldri hadde flydd med helikopter før. Han snakket lenge med de som solgte turer, og til slutt hadde han fått en avtale om at vi kunne få et lite helikopter for tre personer med vindu som en hel boble, slik at vi fikk ekstra god utsikt til det hjerteformede revet, Whitehaven beach og Hamilton Island.


Der var bare et «drawback», eller et nåløye, og det skulle vise seg at det ble avgjørende for hele den fantastiske turen vi kunne fått. Ingenting skal røpes om hvilket nåløye det var, eller hvilken halvdel 
av oss som ikke passerte det. Resultatet ble at vi måtte dra tilbake på samme måte som vi kom ut. Uansett, vi hadde enda en kjempeflott opplevelse å se tilbake på!Trykk på linken for å se hvilket rev vi ville sett fra helikopteret!

2 kommentarer:

  1. Den tok jeg lett. Hadde vært kjekt med helikoptertur, men ville nok valgt en sea king :)

    SvarSlett
  2. Flotte bilder, å hadde vært kjekt å vært der ja. Kan nok trega nå.

    SvarSlett