mandag 27. august 2018

Seilasen mot Lizard Island

Etter ettertrykkelig beskjed fra kaptinnen, skulle det seiles om dagen – og ikke om nettene! Det førte til to overnattinger. Den første ved noen lave koralløyer som gav oss ei humpete natt. Vi ba våre nye venner over på middag, men de ville heller ha oss over, for da slapp de å ta ut dinghyen sin. Vi koste oss sammen i deres fine båt, og fikk en skvettete tur tilbake til Aurora Polaris i vår nye, flotte dinghy (akkurat maken til Madrigal sin).


Neste natt hadde vi bak et nes. Der var det en rulling av en annen verden. Naboene våre hadde nesten ikke fått en blund på øyet, men vi sov. I grålysningen så vi svære sanddyner med vegetasjon på. Vi hadde overnattet etter Cooktown, så vi hadde faktisk internett.
Så vel skulle det ikke bli på Lizard Island, men den skulle til gjengjeld vise seg å være veldig fin.

4 kommentarer:

  1. Ja, da er det litt vanskelig for oss her nord om det er den 27 eller 28. vi prover oss med gratulere kapteinen med 60 aarsdagen. grattulere fra oss, Unni og Mikaek

    SvarSlett
  2. Takk for gratulasjonen. I skrivende stund har vi vel begge 28 August, men vi startet feiringen for ca 7,5 timef siden! (Tidsforskjellen)

    SvarSlett