lørdag 20. mai 2017

19. Mai 2017 - World ARC 2017-2018

Begynner nå å føle meg bedre igjen. Oppstartene med langtidsseiling tar litt tid for meg når vi har ligget en stund i ro. Var tidvis litt kvalm de første par dagene, men så var der ganske god grunn til det også. Dagen i dag har vært strålende, og vi har seilt hele dagen. All lading har gått via aggregat, og vi har sluppet den vemmelige eksoslukten. Det er en deilig følelse å fly av gårde med vinden!

Vi har for det meste jobbet med seilføring, matlaging og oppvask i dag. I tillegg har vi hatt noen klesreparasjoner. Kapteinen «moer» fingerleddet han skadet for en ukes tid siden. Hevelsen har begynt å gå ned, men jeg ser han har vondt når han prøver å røre på den. Det er ingenting legene kan gjøre likevel, så han får bare følge rådene han har fått fra de legene som er med oss.

Vi regner med å være framme på Suwarrow søndag kveld. Det betyr nok en nattevakt. I natt er det imidlertid grei skuring. Vi har en fin tradevind, og det er relativt lite bevegelser i båten sammenlignet med slik det har væt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar