onsdag 10. mai 2017

26. April 2017 - World ARC 2017-2018

Nå har servicemannen gjort seg ferdig med motor og generator. Da han gikk, var det tid for fiksing på bimini og innsying av kapteinens bukser. Det er han selv som står for arbeidet, så all ære til ham!

Det går stadig folk forbi båten, og noen sier mer enn god dag. I dag var det to unge menn som var veldig interessert i båten vår. Til slutt ble de invitert inn, og fikk omvisning om bord. Det viste seg at den ene av dem var mannskap og vedlikeholdsmann på en Najad 57 som lå et stykke bortenfor vår. Eierne var nå hjemme i Israel, men skulle komme tilbake til sommeren og seile her i Fransk Polynesia.

Denne kvelden dro vi til Belvedere, fjellrestauranten igjen, og vi hadde med oss Rita og Marcel fra båten Shamal. Det var like artig som sist, bare at denne gangen ventet de oss, og der var ikke så mange folk i restauranten. Eieren var en franskmann som hadde vært i samme situasjon som oss, en seiler, bare yngre. Han hadde antakelig funnet seg ei dame og stiftet familie, og han levde nå av å servere sofistikert mat til turister og fastboende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar