søndag 18. juni 2017

11. juni 2017 - World ARC 2017-2018

Det begynte med sol og fint vær, og vinden rett på nesen. Etter hvert snudde den mot nordvest, og vi kunne seile. Det økte på utover ettermiddagen, og vinden dreide sør/sørvest. Det begynte å bli veldig ubehagelig, med skikkelig «bausing» og jumping, og jeg kjente at jeg måtte være ytterst forsiktig med aktiviteter, ellers kom jeg til å bli sjøsyk.

Vi nådde igjen de andre båtene som hadde gått litt tidligere enn oss, så nå er vi i nærheten av hverandre – fem båter i alt – det føles godt!

Nå, nattestid, har vinden roet seg noe, og vi har fullmåne. Det gjør det ekstra fint å ha nattevakt! Tidligere i dag hadde vi gråvær, og noen av båtene hadde regnbyger. Vi har hatt mest sjøsprøyt!

I dag fikk kapteinen en sværing på kroken! Snella raste ut, og stanga var aldeles krumbøyd. Da han rakk bort til fiskestanga, var det han hadde hatt på kroken borte – og det var kroken og litt av snøret også. Snella var aldeles varm å ta på, og luktet svidd. Kapteinen mente at fisken nok hadde bitt av snøret, for han kunne kjenne merker på det. Jaja, det blir enda en god historie!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar