mandag 24. juli 2017

19. Juli 2017 - World ARC 2017-2018

Utsjekk igjen! Den ble foretatt på formiddagen. Etterpå var det dronetrening for kapteinene på Aurora Polaris og Ashia. Ashia hadde bestilt en helt lik vår, og den kommer til Australia om en ukes tid når deres datter kommer på ferie til dem. Dermed måtte de finne ut hvordan de skulle håndtere den. De fikk tatt noen fine bilder fra havna, slik at vi kan se båtene ovenfra.

Proviantering igjen – denne gangen med merkelapp fra Australia eller New Zealand, slik at vi ikke må kaste alt når vi kommer fram. Mesteparten av det vi kjøpte var langtidsholdbart. 

Om kvelden hadde vi middag på en fin restaurant vis a vis der vi lå til kai. De kan virkelig mat her på Vanuatu. Vi fikk servert de lekreste retter. Det er ingen grunn til å la være å feriere her, for alle dere som trodde at Fransk Polynesia eller Fiji var eneste/flotteste sted å reise til. Vanuatu har virkelig overrasket oss, samtidig som det også kaller oss til å hjelpe de som ikke har det så bra som oss. (Egentlig gjelder det for alle stedene vi til nå har besøkt.) 

Det rareste er, at Vanuatu har hatt best dekning på wi-fi til nå, enda det er et land med store kontraster.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar