mandag 31. juli 2017

30 Juli 2017 - World ARC 2017-2018

Jeg hadde heldigvis vekkerklokka på, for jeg sov godt da det ringte. Vi behøvde ikke spise noe før vi gikk, så det var bare å kle oss varmt og ta med fotoapparat. Bussen kjørte oss en times tid i mørket, og det var ganske stille – sånn på morgenkvisten.

Da vi gikk ut av bussen, fikk vi beskjed om ikke å krysse merkene for tidevannet på stranda. Vi gjorde som vi fikk beskjed om, og da vi nærmet oss merkene, så vi plutselig en hel samling kenguruer som ventet på mat. De hadde laget matstasjoner til dem, slik at det skulle være lettere for turistene å fotografere og iaktta dem. En av dem hadde en liten unge i posen på magen, og vi var heldige å få se den lille stikke hodet ut og spise samtidig med moren sin. Mens vi stod der og fotograferte, steg sola opp, og vi fikk fine bilder med varmt lys på.

Bussen var tilbake med oss ved 9-tida. Da hadde russerne stått opp og ryddet etter gårsdagens fest på kaien. Kapteinen på Aurora Polaris, tok med seg en av de andre kapteinene og kjørte til en chandler (båtutstyrsbutikk). De hadde åpent hver dag, så alle anledninger måtte nyttes til å få fylt opp skipene – helst uten bremsene til stede!

Om kvelden var det pricegiving og middag på Clarion hotel, Mackay. Vi fikk deilig middag, og alle fikk bevis/diplom på at nå har vi krysset Atlanteren. I tillegg fikk noen pris for seilingen sin, bilder de har tatt og gjettekonkurranse på ETA. I denne omgang ble nok ikke de raskeste båtene premiert. Konkurransene ser ut til å variere så mye at alle får en liten premie nå og da. Det er i alle fall slik vi tenker når vi ser hvilke priser som deles ut J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar