onsdag 12. juli 2017

6. Juli 2017 - World ARC 2017-2018

Tidlig på morgenen tok vi hurtigbåten inn til Denarau igjen. Kapteinen måtte ha seg ei ny skjorte til det svarte fijiskjørtet sitt. Så fikk vi formiddagen på ny handlerunde, lunsj og retur ved 14-tida, akkurat nok tid til å vinke til Shamal som var på vei ut til Musket Cove for å ta avskjed med oss og resten av «World ARC-fleet» som seiler videre til Vanuatu og Australia.

Om kvelden hadde vi en avskjedsmiddag med tradisjonsmat fra Fiji, samt en opptreden av lokale dansere. Til slutt ble alle de avtroppende båtene fra flåten vår tatt fram for at vi skulle se hvem de var og ønske dem lykke til med året som ligger foran dem. De skal gjøre forskjellige ting her i området. Noen seiler til andre områder – kanskje også til New Zealand, siden det ikke ligger i ruten til «World ARC». Andre skal bruke tiden til å seile rundt her i området i sitt eget tempo.

Akkurat det har vært litt tungt for oss også. Vi er nå ved et vendepunkt. En avgjørelse måtte fattes! Vi seiler til Mackay i Australia og legger båten der, og så reiser vi hjem i august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar