mandag 31. juli 2017

31 Juli 2017 - World ARC 2017-2018

Dagen startet med forelesning om den videre seilasen gjennom Great Barrier Reef. Vi deltok fordi vi kanskje gjør det strekket neste år før flåten kommer, slik at vi kan være sammen med de andre derfra.

Resten av dagen ble avslapning. Vi er nå i en situasjon hvor vi kan ta det mer med ro. Noen av seilbåtene drar av gårde for å se mer av Australia. Da går de sakte i retning mot Darwin. De har fire uker på seg til å utforske området, så nå er der en annen fred over alle sammen. Noen blir her noen dager til, mens andre ønsker å se de fine øyene rundt Australia. Vi har booket plass i marinaen, og båten vår vil bli løftet på land en gang mellom onsdag – fredag. Her skal den så ligge et års tid, og vi kommer hjem. Flyet vårt letter 10.august, og lander i Stavanger 11.august. Så får vi så vidt trekke pusten før arbeidsåret begynner igjen!

Her ser det ut til at eventyret slutter for denne gang. Jeg tar nå ferie fra bloggingen – tror jeg, og sier takk til alle dere som har fulgt oss! Det kan jo hende kapteinen tar seg tid til å legge ut bilder ennå, dere får se….. Vi lover ingen ting! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar