mandag 24. juli 2017

21. Juli 2017 - World ARC 2017-2018


Utover natta stilnet vinden, og vi har gått på motor store deler av dagen. Vinden har snudd fra å være midt på nesen i går, til rett bakfra i dag. Regner med at den er tilbake til min vakt igjen, i alle fall er det slik det pleier å være!

Nå gjelder det å finne fram mat vi må spise opp før vi når Australia. Det gjelder stort sett frisk frukt/grønt, frø/nøtter og kjøttmat. Likevel var det fisken jeg tok fram i dag. Det er jo fredag, og da spiser jeg fisk! Gammel vane vond å vende. Vi vet begge at det vi ikke nå klarer å spise, blir haimat. (Eller så må matkontrollen ta den med seg for å destruere.) Jeg har sagt at jeg heller vil spise frukt og grønt enn å ete all brødmaten, så får kapteinen ta seg av den! (Brødmat var visst heller ikke noe problem.) Det som nå likevel gjelder, er at vi skal hjem, og da skal det ikke være mer mat igjen. Jeg gleder meg til å spise chipsen jeg kjøpte på markedet i Vanuatu! Den var god! Synd at jeg ikke får ta med noe mat derfra – men sånn er det! Da kunne jo dere der hjemme også fått smake noe av alt vi bare kan få her J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar