onsdag 12. juli 2017

2. Juli 2017 - World ARC 2017-2018

Søndag skulle vi ha kjørt til et raftingsenter, men kjølefolkene kom denne dagen også. De gikk på timelønn – dobbel – og utrettet ingen målbar ting. I tillegg hadde de glemt å ta med seg en ny kompressor, og da de skulle ekstratur til kontoret for å hente gass, tok de ikke med seg kompressoren som også stod der! Dermed måtte de komme tilbake mandag morgen!

Vi kjørte av gårde rundt middagstider, med kurs mot Suva, hovedstaden. Da vi kom ned i sørvestre hjørne, kjørte vi inn på øya for å komme tilbake til Nadi via fjell og daler. Lite visste vi om veikvaliteten, og det var kanskje bra, for ellers hadde vi nok ikke begynt på den lange veien.

Vi kjørte innover på asfaltvei, men ganske snart begynte grusveien. Den gikk også gradvis over i pukk, og de kan ikke ha hørt om veiskraping. Den fine, røde bilen fløt oppå steinene, og jeg antar den må være sandblåst under, for å si det fint!

Nervene mine var frynsete da vi endelig nærmet oss hovedveien igjen. Det var likevel en opplevelsesrik tur. Vi fikk sett mye landsbygd, jordbruk og flott natur og fjellandskap. Terje fotograferte en flott, grønn og blå papegøye, og vi klarte akkurat å komme oss tilbake før det ble helt mørkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar