lørdag 8. april 2017

7. April 2017 - World ARC 2017-2018

Vi sov sånn passe godt i natt! Hadde hengt opp wind-scoop på taklukene for ikke å kjøre aircondition hele natta. Jeg påstod at der ikke kom inn luft i det hele tatt, og måtte til slutt legge hodet mitt rett under takluka. Etter det må jeg ha sovnet, men vi var begge våkne flere ganger i løpet av natta, for det var varmt! Gjestene våre klarte seg veldig bra. De klaget i alle fall ikke!

Etter frokost ble vi sittende lenge. Plutselig oppdaget Tor noe inne ved stranda. Hva er det som svømmer der? Det er vel noen fugler. Terje tok kikkerten. «Det er hai! GÅ AN!» Ingen trodde noe på det, for det er slik han holder på. Etter hvert måtte vi få låne kikkerten. Jovisst! Ikke bare en, men en hel familie! Og akkurat der vi hadde gått i land med dinghyen!

Tor og Edel har vært uti og badet begge to, og «pensjoen» har fått seg ny, gulgrønn badeshorts. Vi snakket om at haiene sikkert var vegetarianere, og pensjoen nevnte at kanskje haiene da trodde at han var et salatblad. De ville i alle fall finne ut mer. Edel og jeg ble om bord, mens mennene tok lettbåten inn for å sjekke opp haiene. De ble borte noen timer, og damene hadde en fredelig stund – uten bading.

Tilbake igjen hadde de mye å berette. De haiene vi så, var visst ganske fredelige, men ute i atollen var der haier på 5 meter og over. Hvis vi ville se de, skulle vi bare kaste ut litt fiskeslo, for da kom de med en gang. Vi syntes ikke det hørtes veldig fristende ut. Det var derimot kakene de hadde med seg! De var riktignok flattrykte av pakkebærerstrikken fra sykkelen, men de var svært så spiselige. Etterpå fant de fram spiret kokosnøtt som fruene skulle få smake. Det var svampaktig, hvitt, akkurat som sukkerspinn, men ikke så søtt, og så var det mye vann inni.

De kom med flere nyheter også, men det får vente til i morgen. Det kan se ut som om vi får en spennende dag, i alle fall. Nå holder Terje på med symaskinen. Han og Tor skal sette opp solskygge til oss, noe vi ser fram til. Han får kommentarer som: «Terje, du må ikke sy så fort, vi er på ferie, i alle fall Edel Marie!» Bloggeren får kommentarer som: «Har du fått med bilde av Terje og svennen med sprettekniven?» Og så er han opptatt av når pensjonen kommer inn på kontoen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar