fredag 17. juni 2016

Fredag 17.juni

Litt molefonken måtte jeg gå med på å forlate Vis kl.11 i dag. Hadde sovet dårlig på grunn av andres snorking og båtens rykninger inne ved kaien. Lå og gruet meg til nok en dag med sjøsyke etter stormen i går. Men det gikk fint. Vindkastene var oppe i bare 18-19 knop, og båten sparket godt fra. Jeg ble ikke kvalm!


Resten forløp uten dramatikk, og vi la oss på bøye i Vela Luka. Nå sitter vi med diverse myggmidler, devicer og levende lys i cockpiten og hører de gamle sviskene fra vår ungdom: La Bamba, Let it be, Living next door to Alice er noen av de som lyder utover bukta fra hotellet. Tidligere hørte vi seiersbrølene hver gang Kroatia scoret mål, etterfulgt av rakettskudd.

2 kommentarer:

  1. Jeg kan levende sette meg inn i den molefunkne følelsen😜 Godt det gikk bra, og det uten eventyrbriller? Gode minner dukker opp når du forteller om innsjekkinger vi har vært med på <3

    SvarSlett
  2. Det gikk helt uten brillene, ja! 😎👍🏻

    SvarSlett