onsdag 29. juni 2016

Onsdag 29.juni

I dag har øyas dynamitt-Harry skremt vettet av meg i alle fall to ganger. Den første gangen var kl. 09.00 i dag morges. Jeg hadde sett en liten båt svinge inn mellom AP og nabobåten på styrbord side. Noen unge menn hoppet opp og gikk i retning kystvakten. Rett etterpå smalt tre skudd, og jeg ble så redd at jeg ikke engang turde gå ut å sjekke hva som skjedde. 10 minutt senere, hoppet 3 unge menn ned i den lille båten og forsvant. Jeg begynte å fantasere om mafiaoppgjør, og så for meg et blodbad ute på brygga, - og DE avisoverskriftene….. Jeg lå i dekning i alle fall i 20 min etterpå, før jeg våget meg opp og ut for å handle. Alt så helt normalt ut. Jeg fikk gjort mine nødvendige innkjøp, returnerte til “åstedet”, laget meg lunsj og slappet helt av. Så smalt det igjen, men denne gangen sjekket jeg, og så at noen skjøt fyrverkeri midt på dagen!
   Jeg brukte ettermiddagen på rengjøring og rydding av salong og vask av kjøkkengulv. Ved 17-18-tida, tok jeg igjen en tur ut for å handle det gjenstående jeg ikke fikk gjort tidligere. Da hadde de satt opp markedsbodene. Tilbake i båten igjen, etter en FaceTime samtale, omtrent ved 21-tida, var det på-an igjen med fyrverkeri. Denne gangen filmet jeg.
   Så, da jeg hadde slukket lys, skalket luker, tatt landgang og låst dører, smalt det igjen. Denne gangen var det så kraftig, at jeg trodde AP var under direkte angrep. Etter hvert forstod jeg at det nok måtte være dynamitt-Harry som gikk berserk igjen. Nå går teorien min ut på at det sikkert er mafiaen som ikke vet hva de skal bruke pengene sine (våre og øyas befolkning) til. Hvem vet?

3 kommentarer:

  1. Du e tøff. Kapteinen er jo den siste som går iland. Han må være noe svak, eller? Ka tid har du han tilbake. Dokke e flinke med bloggen. Kjekt å følge med. Her er det ikke store sommerværet. Går i shorts pga datoen :)

    SvarSlett
  2. Kapteinen e akkurat nå på flyet ( kl. 06.55) på Sola, for å komma her igjen. Han har vore hjemma ei lidå stonn. Håbe dåkke får bere vêr! Hils Unni! :-)

    SvarSlett
  3. Haha, disse verstefallsteoriene kan jeg leve meg inn i���� Godt du ikke hadde meg til å gjøre det enda verre������ Du har en god forteller i deg! Stor klem fra systerå��

    SvarSlett