tirsdag 28. juni 2016

Tirsdag 28.juni

Ja, bloggen virker den, selv om kaptinnen er alene på Sicilia. I dag har hun overhodet ikke vært på land. Etter å ha vinket farvel til kaptein og sønn, har dagen bestått av tøyvask og surfing på nett.
   Foreløpig går det knirkefritt. Klestørken er upåklagelig. På ettermiddagen uler vinden i mastene. Håndklærne har jeg hengt i cockpiten, slik at hvis vinden tar dem, fyker de ned i salongen. Det er forresten deilig med denne vinden. Uten den hadde det vært trykkende varmt nå i halv fire-firetiden. Kjører likevel full kjøling i båten, men kan kanskje redusere litt nå, og heller åpne luker og vinduer.
   På piren går en gammel, mager mann med et fiskesnøre. Han har vært her siden i formiddag. Bruker et spann som krakk, og så drikker han av vannkranene. Han snakker av og til litt med seg selv, på italiensk. Har ikke våget å snakke til ham ennå, selv om han ser ganske harmløs ut.
   Nå har jeg gjort i stand til neste innrykk. Så nå, Tor og Edel Marie, er det bare å komme! Ser forresten at dere har besøk av kapteinen! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar