tirsdag 14. juni 2016

Pål (Knassebassen)

14.06.16

Nå tøffer vi utover fra Trogir mot Solta. Går for både seil og motor, for vinden er rett imot. Nå skal Pål lære å seile! Han ankom i natt kl 01.00. I dag har vi syklet/gått i Trogir, styrt av handlelista. Vi stapper inn i skuta så den knapt kan flyte. Det ender vel med at vi må henge på tilhengere for å få alt med oss. Lurer forresten på hvordan det hadde tatt seg ut! Seilbåt med containere på slep…. :D Enda godt at det meste skal konsumeres…...en eller annen gang!

Omsider ble motoren slått av, og man får en sånn deilig, søvnig følelse. Det er nydelig å gynge sånn behagelig avgårde. Vårt eneste mål nå, er å være ute av kroatisk farvann innen 20.juni3 kommentarer:

  1. Gleder meg til fortsettelsen! Er det bare meg som ikke kan se bilde du har lastet opp? Du må spørre Knassen om hjelp�� Kos dere videre������

    SvarSlett
  2. Jeg ser ikke bilde, men vet hvordan de ser ut Eva :). Flott å følge dere på AIS denne gang. Bra oppdatering med bare 2 timer forsinkelse. Gleder meg til fortsettelsen. Bra Pål er med, han er jo like god som meg som mannskap .)

    SvarSlett
  3. Der kom bilde, og det var flott! Skulle akkurat til å etterlyse bilde av Pål! Nå er dere vel snart framme i Italia? Venter i spenning!

    SvarSlett