søndag 12. juni 2016

Sommeren 2016

Søndag 12.06.16
Dagen begynte i 6-tida. Etter en deilig dusj og frokost, gikk vi i gang med dagens gjøremål. Måtte klargjøre båten for seiling til mandag, når Pål kommer. Det har vært varmt og godt hele dagen, og nå i ettermiddag begynte det å regne. Deilig! Da blir jo lufta så frisk og god etterpå, og så får jeg til å sitte ute og skrive samtidig.

Lørdag 11.06.16
Ankom Split aldeles i rute, gikk rett på flybussen og til Split havn. Fant ut at vi nådde akkurat hurtigbåten til Milna, hvor vår Aurora Polaris ligger og venter på oss. Syntes nesten det var for godt til å være sant, noe det også viste seg å være. De hadde lagt ned den ruta, fordi det ble for bråkete med hurtigbåtanløp hver eneste dag. Litt slukøret måtte vi innse at tålmodighetskremen måtte fram. Det ble limonade på terminalkafeen i stedet. Godt å sitte i skyggen og betrakte alle turistene som til syvende og sist havner ute på ei av de mange fine øyene i Kroatias skjærgård.

Vi kommer altså til å ta ferje til Supetar. Den går 16.45, og vi må bære bagasjen (skrekk og gru) helt bort til ferja. Kan love dere at det er tungt! Jeg har nesten ingenting med i forhold til min bedre halvdel, og hadde han fått viljen sin i alt, så hadde vi hatt med enda mer. Enten dere tror det, eller ikke, så får han ikke viljen sin i alt!

Bortsett fra å bli forsøkt lurt av taxisjåføren på Brac, forløp resten av dagen bra. Fikk lempet bagasjen ombord, og gikk for å få oss litt mat. Traff på to vennepar fra Helgelandskysten som hadde leid seilbåt med skipper. De var her for å kose seg i varmen, og for å lære å seile. God kombo!

Det hadde vært en strevsom dag, med mye reising og tung bagasje, så vi stupte tidlig i seng, rundt kl. 21, med full kjøling.

2 kommentarer:

  1. Så kjekt at dere skriver på bloggen. Gleder meg til fortsettelsen. Ha en god tur og kos dere. Bare så dere vet det. Er noe missunelig.:)

    SvarSlett
  2. Er du det? Trodde det bare var Justøya for dere! Hører dere har flott vær i alle fall! :)

    SvarSlett