torsdag 26. januar 2017

25. januar 2017 World Arc 2017-2018


Vi nøt synet av atollen idet vi forlot den. Ingen av oss badet, enda det var 29.grader i sjøen. Bak oss lå en squall, og vi nøt følgene av den. Vi hadde 13-17 knops vind, først på tvers, så litt aktenfor tvers, med bølger på tvers, og til slutt seilte vi downwind. Det nye crewet hadde hatt på plaster, så de var rimelig «høye». Etter hvert var det noen som ble sjøsyke, en uten plaster, og en med!
   Vi fikk se delfiner, og noen så flyvefisk. Ankom Lindon Bay 16.30. Litt annerledes, både landskap og vegetasjon. Vi hadde en tur i baren og fikk oss cola og is. Isen var nydelig, og helt annerledes i form enn de vi er vant med. Den var i ei lita bøtte med en pinne stukket på skrå nedi. Meningen var at vi skulle ta den ut av bøtta og holde den i pinnen og spise. Etterpå kom det en hund og slikket kaptinnens hender rene. Da måtte hun skynde seg tilbake i båten for å vaske seg. Nå har mannskapet spilt Mexican Train, mens kaptinnen har blogget!

2 kommentarer:

  1. Kjekt at de er fremme. Savner info, men det er vell dårlig med dekning. Ser AIS er stoppet opp, og dere ligger rett utfor St.lucia. men yb tracing virker. God tur videre :)

    SvarSlett
  2. Nå har kapteinen tatt kontakt med YB-tracker, og de har sagt at de har sendt software for å oppdatere den for oss!

    SvarSlett