onsdag 4. januar 2017

3.januar 2017, Saint Lucia

Dagbok world ARC 2017-2018

Kl.9.00 var vi på ARC-kontoret hos Cecilie Hammersland og registrerte oss for world-ARC. Vi fikk nye t-skjorter, flagg og banner, og fra og med i morgen blir det tett program med rally briefing, fotografering, vær-briefing og downwind sailing seminar.
   Etter en kaffekopp på Cafe ole, var det tid for sikkerhetsinpeksjon i Aurora Polaris. Som forventet, hadde vi alt på G. Vi bare surfet igjennom!
   Etter lunsj kom Jorg, SSB-radiomannen. Han gav kapteinen kyndig undervisning i bruk av radioen. Vi fikk det ikke til under vår atlanterhavsseilas – uvisst av hvilken grunn.
   Så kom «søta bror». Han ville vise oss bluetooth-headsettet han og kona bruker når de seiler. Dere som kjenner kapteinen, vet at han ikke er vanskelig å få på glid når det gjelder duppedingser…
   Resten av dagen har kapteinen for det meste hengt i masta og brodert på hovedseilet. Det har seg sånn at under atlanterhavsseilasen har det gått så livlig for seg, at spilene i seilet har brukket og banet seg vei ut av seilduken. Siden kaptinnen ikke driver med den slags søm, har altså hennes oppgave bestått i å være heisfører og håndtlanger – kokk, oppvaskhjelp og dekkskrubberske.
  De neste dagene blir ganske travle. Sannsynligheten for at det blir taust en stund, er derfor stor. Nå får dere glede dere til seilasen som starter på lørdag. Kanskje det blir bedre tid da?
  
  


2 kommentarer:

  1. Eg e øvegidde. Hadde søta bror dippeduttar så kapteinen ikke hadde anskaffet. Det komme nesten i kategori "skandale". :) Greit med litt taushet på bloggen frem til seilasen. Me godtar det. God jobb.

    SvarSlett
  2. OK, nå sitter jeg her og ser på en som arbeider med frysen vår! Terje måtte avsted og kjøpe plugger til ham. Hele formiddagsseminaret gikk fløyten for ham. Han fikk ikke være med på gruppebilde på World-ARC.

    SvarSlett