tirsdag 31. januar 2017

31.januar 17, World ARC 2017-2018

For de av dere som ikke fikk sett det live at vi gikk gjennom den første slusen i Panama, så kan dere se det i denne videoen her:
I dag fikk vi Edward, halvt russisk, halvt fra Panama. Han er mye yngre, hyggelig (det var han i går også), kunnskapsrik og bereist. Jeg sa jeg ønsket meg en med tannregulering, og det fikk jeg J Han er også pilot på tug-båtene, og vi har mye å snakke om. Han fikk seg havregrøt til frokost, sammen med oss, og han likte tydelig det han fikk!
   Dere vil kunne se oss gå gjennom slusene i kveld, fra omtrent 18-20. Denne gangen håper vi at vi har riktig informasjon! Jeg kan legge inn opplysningene Edward gav: www.pancanal.com Velg engelsk, gå ned til bunnen av web-siden, velg live eller multimedia, velg Miraflores.
Dette er siden dere kan gå inn på: vi vil i løpet av de nærmeste timene komme dit slik at dere kan se oss! :) 

1 kommentar: