tirsdag 31. januar 2017

30. januar 17 World ARC 2017-2018

   Vi ligger nå oppankret utenfor panamakanalen med en transitt-rådgiver om bord. Hans navn er Victor, og han er en likandes kar! Nå er det store diskusjoner over VHF-en om hvordan vi skal bindes sammen, og når. Tiden er visstnok endret, så vi kommer senere gjennom enn planlagt. Han er temmelig oppgitt nå, så vi får bare vente og se. Nå har han prøvd gitalelen min, og sier han skal ta gitarkurs når han blir pensjonist. Han sier han er 61år, men han ser yngre ut enn oss.

   Så er vi kommet gjennom, og vi ligger oppankret i Gatun Lake. Vi har fått forbud mot å ta kveldsbad/morgenbad, for her er krokodiller! Vi skal ligge her til i morgen tidlig kl.06.00. Da fortsetter ferden nedover, gjennom de siste slusene mot Stillehavet. Det var der kameraene var! Det fikk vi vite av Victor. Dere har altså fått HELT FEIL BESKJED! Dere kan ikke se oss før i morgen ettermiddag! Nå har jeg heller ikke nett, slik at det får bli med denne beskjeden!

   I sluse nr.2, fant våre medseilere gjennom kanalen fram munnspill, og trøye, og så danset de på dekk. Da styrtet kapteinen ned og fant sitt eget munnspill for å akkompagnere. Kaptinnen kunne ikke være verre, så hun fant gitalelen og slo an akkordene til Guantanamera. Da kastet Victor seg med og sang av full hals – og så diktet han undervegs. Det ble riktig muntert i slusen!

   Tror Victor syntes det var ok å være med oss i båten, for han fikk de andre til å ta et bilde med telefonen hans sammen med oss. Etterpå gav vi ham ei lue med Aurora Polaris på. I morgen tidlig får vi en ny rådgiver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar