lørdag 13. august 2016

Fredag 12.august

I dag dro Tone og Svein hjem igjen. Vi fulgte dem på flyplassen og så dem gå gjennom sikkerhetskontrollen. På tilbaketuren dro vi innom noen “Malder” innen elektronikk (for dere som forstår). Deretter ordnet vi med skipsverftet at vi skulle få båten løftet opp av vannet i morgen tidlig. Det betyr at det blir endel jobbing på land for kaptein og kaptinne.
   Fikk vasket noe tøy i dag, men ble ikke ferdig. Resten må tas når vi er ferdig med undersiden av  båten. Nå har kapteinen fikset døra i båten, og han har styrt med red-boxen/internettet ombord. Usikker på hvor vellykket det siste var. Ennå gjenstår mye arbeid, men vi håper og tror at vi skal bli ferdige innen 14 dager.
   Det kan hende jeg tar noen feriedager fra bloggen. Glad for dere som følger oss. Regner med det er noen ganske få nå på slutten. Det som driver meg mest, er de som sitter og venter på at vi skal komme hjem snart, de som virkelig bryr seg. Varm takk til dere for tanker (og til dere som ber for oss). Det betyr veldig mye!

4 kommentarer:

  1. Det har vært veldig kjekt å følge med på bloggen! Du skriver så bra :-) Nå håper jeg bare dere blir ferdige med alt som skal gjøres. Og at det blir vennetreff på Randaberg om 14 dager!! :-) gleder oss til å treffe dere!! Lykke til med alt og god tur hjem etterhvert!

    SvarSlett
  2. Takk for 3 fantastiske uker ombord sammen med dere!

    SvarSlett