lørdag 20. august 2016

Torsdag og fredag 18-19.august

Torsdag var "innedagen" for arbeidsfolkene. Har sjelden følt meg så fremmed på egen grunn. Hadde en dansk canvas-syerske ombord for å se om hun kunne gjøre noe med de skitne og fæle uteputene i båten. Vi ble enige om at hun ikke var den rette foe oppdraget. Gikk så til optiker for å skaffe meg briller, men kom derfra uten å kjøpe. Det var like dyrt som i Norge, så da kunne jeg gjøre det hjemme.
   Resten av ettermiddagen tilbrakte jeg i yachtklubben. Der kunne jeg bruke wifien til å oppdatere enhetene mine. Kunne også benytte meg av bar, restaurant, trimrom, dusjer, badstu, basseng og solstoler, men jeg satt bare for meg selv. Stranden hadde jeg på andre siden, og jeg kunne shoppet hvis jeg ville, men jeg ville bare nyte mitt eget selskap.
   Fredag skulle vi få båten på vannet igjen. Jeg gledet meg uhemmet. Endelig skulle vi kunne bruke do og dusj, og alt skulle være normalt. Det var hektisk aktivitet for å bli ferdige. Det skulle komme en ny kniv til propellen, og pakningen skulle være av metall, slik at det ikke skulle bli hørt dunkelyder mens propellen gikk. Kniven kom, og ble montert. Ble ferdig rett før kl.18, men da var det for sent. De ville ikke ta oss utpå før om morgenen. Jeg ble veldig skuffet, men det var ikke noe vi kunne gjøre.
   Før lunsj hadde jeg vært på apoteket med handleliste over medisiner vi måtte ha med oss på ARC. Apotekteknikeren var svært hjelpsom, og jeg fikk med meg alt, eller tilsvarende de medisinene som stod oppført.
   Litt tidligere på dagen, hadde Terje funnet en seilmaker som kunne lage de putene vi ønsket oss. Vi ble enige om at jeg skulle sprette av baksidene på alle putene, slik at de kunne gjenbrukes. Da jeg kom med putetrekkene, var dama i butikken så imponert over farten min, at jeg ble tilbudt jobb på stedet. Nå kommer vi til å få oss skaiputer, og da blir det lettere å tørke av skitten.

2 kommentarer:

  1. Komme dokke snart hjem, og hvordan går det me motoren?

    SvarSlett
  2. Motoren har det fint, den! Vi kommer hjem i løpet av uken. Billett er ikke bestilt ennå!

    SvarSlett