torsdag 11. august 2016

Onsdag 10.august

Det var godt å hvile lenge, etter mange døgn i sjøen. En liten forsmak på hva vi skal til med i november/desember. Etter frokost skiltes våre veier. Mennene gjorde innkjøp for saker som skulle fikses i båten. Etter lunsj var det bare kapteinen som fortsatte det arbeidet. Den andre gikk på fotojakt.
   Damene vasket og tørket klær, spiste lunsj i båten, og senere gikk de på stranda for å bade (og sole seg). Tone syntes ikke vi var så brune, så vi måtte forsøke å gjøre en innsats der. Kaptinnen har et tilbakelent forhold til bruning. Hun er visst litt for gammel til at det betyr så mye. Det var deilig og friskt å bade, og begge hadde vi glede av det.
   Ved 16-tiden gikk vi for å spise. Tok samme restaurant som dagen før, med hver sin treretters liten middag. Det var nydelig, men vi ble fryktelig mette, og kunne ikke tenke oss flere måltider denne dagen. Gikk så på byen for diverse ærender. Las Palmas er en stor by, og vi gikk langt.
   Avsluttet dagen sammen på pizzarestaurant. Nå sover kapteinen av utmattelse. Han har vært en time inne i motorrommet for å skifte ei defekt vannpumpe, bare for å finne ut at motoren også er “gåen”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar