onsdag 3. august 2016

Tirsdag 2.august

Vi hadde fortært frokosten, og da kapteinen sa at han trodde han så delfiner, fikk noen det så travelt, at de løp fra kaffekoppene på bordet, fant kameraer og hang over rekka for å fotografere. Seansene varer aldri lenge, så da de kom tilbake, hadde begge kaffekoppene veltet, og innholdet fløt omkring i cockpiten. Vi fikk flere anledninger med delfiner i dag, og etterhvert tok alle det mer med ro.
   Vi hadde en lang seilas, presset nok motoren litt mer enn vi pleier for å nå Gibraltar før natta kom.
   Til kaffe laget Tone og jeg lapper av restene fra havregrøten. Det er viktig å få mennene til å spise opp! Tror vi er begynt å bli litt redde for at porsjoneringen skal gå for langt. ;-)
   La til i La Línea kl.19.40. Da vi skulle gå for å spise, oppdaget vi at kameraet vårt var borte. Det ble intens leting, men vi måtte innse at vi nok hadde glemt det i leiebilen i forrige havn på Menorca. Vi har ringt og spurt etter det, men de har ikke ringt tilbake med noen beskjed om resultat fra ettersøkningen.
   Så gikk vi over grensen til Gibraltar. Måtte vente på en flyavgang før vi fikk krysse flystripa og komme inn i byen. Vi fikk oss et godt måltid, og returnerte til båten. Klokka var over midnatt, og dusjen måtte vente til neste dag. Det er travelt med ferie, gitt!

2 kommentarer:

  1. Kamera i leiebil.? Det hørtes kjent ut. Salg på Expert :)

    SvarSlett
  2. Det var samme kamera, men denne gangen fikk vi det ikke igjen! Ingen ærlige finnere! Dessverre!

    SvarSlett