torsdag 4. august 2016

Onsdag 3.august

Sent oppe, og sen frokost, hvis man kan kalle det det. Vi satt og sløvet helt til kl.12.00 før vi endelig gikk over grensen til Gibraltar. I dag tok vi buss, for det var så varmt. Det tok nok litt lengre tid enn å gå, men i dag valgte vi å være late. Planen var å ta gondolen opp på fjellet, men først skulle vi spise. Det er bare det, at når kapteinen må passere ei handlegate med mange fristelser, så er det ikke så lett å holde fokus. Når han i tillegg hadde med seg en som skulle ha ny telefon, ble det helt umulig.
   Damene fant seg en fortausrestaurant og hadde en fredelig stund. Vi kunne jo ikke bestille mat før mennene kom, men det varte og rakk, og til slutt bestilte vi likevel! Fish and chips! Mennene dukket opp rett før maten kom på bordet. Da hadde de handlet både iPhone og kamera, og var riktig i slaget! Vi delte maten vår med dem, og hadde derfor god plass til dessert.
   Vi fortsatte i retning gondolbanen, men der var så mange elektronikkbutikker, at det var ikke lett å gå forbi. Kaptinnen fant kapteinen inne i en, og da så hun prislista på iPhonen hun ønsket seg (men hun skulle ikke ha, neida….) Etterpå ble det så mye snakk om at det var nå det var lurt å kjøpe, at hun ikke lenger motstod fristelsen hun heller. Det ble ny, rosa iphone med grønt cover på!
   Så var det gondolbanen da! Plutselig så vi et godt tilbud på guidet tur opp på fjellet. Den inkluderte grotten, apene og slottet eller tunnelene, samt guiding fra sjåføren. Da var det ikke lenge før vi satt i bilen, og vi fikk en flott tur! Jeg fikk til og med holde en ape denne gangen! Det fikk Tone og Terje også!
   På vei tilbake, måtte vi også denne gangen stoppe for et fly som skulle lande. Da vi kom til båten igjen, hadde en ny seilbåt lagt til ved siden av oss. Det var noen finner som skal seile ARC i vinter. Kapteinen inngikk straks et veddemål med dem. Han sa at når vi treffes igjen, ville de bare være i stand til å se akterspeilet vårt etter avgang fra Gran Canaria. (Han er tøff på brygga! Disse var profesjonelle seilere, og hadde vunnet ARC-2013)

1 kommentar: