fredag 1. juli 2016

Fredag 1.juli

Allerede tre uker siden vi dro til Split! Rart å tenke på. Har opplevd mye! Denne dagen brukte vi på å skaffe oss oversikt over hva vi egentlig har i båten. Det var virkelig deilig! Nå har vi dradd ut fra skuffer og skap. Det har vært et herlig rot i hele båten, og ennå er ikke alt på plass. Vi mangler fortsatt noen beholdere til forskjellige skruer og verktøy. De må vi skaffe. Samtidig har vi kastet mye. Det ligger ute i badekaret (styreposisjonen). Vi har ikke vært på land ennå noen av oss. Terje gikk ut på piren for å avtale leiebil med taxisjåføren da jeg forkynte at han var i anmarsj, ellers har vi som sagt vært her!
   Nå ligger kartene i kartskuffen, permene har fått plass i skap. Ting vi ikke har bruk for til daglig, har nå fått plass under gulvet i en av de mange lukene. Fotoutstyret har også fått sin faste plass, og vi har vært inne i svært mange skap og luker for å få oversikt og rydde og kategorisere. Er langt fra ferdige, men det har vært en nyttig og avslappende dag for oss begge.
   Vi hører det foregår forskjellige ting inne i byen, men vi er fornøyde med å være her. Dynamitt-Harry lot høre fra seg 21.30, rett etter at klokkeren hadde hengt i klokkestrengen (det var intens ringing med kirkeklokkene). Vi forstår ikke alt dette, og ikke har vi spurt heller! De får bare drive på, nå som vi forstår at livene våre ikke er i fare ;)

2 kommentarer:

  1. Det hørtes fantastisk ut. Hvordan fikk du Terje med på det. Det ble vell noen timers jobbing.

    SvarSlett
  2. Det hørtes fantastisk ut. Hvordan fikk du Terje med på det. Det ble vell noen timers jobbing.

    SvarSlett