onsdag 27. juli 2016

Tirsdag 26.juli

Til slutt var jeg den eneste våkne i flokken. Alle var i cockpiten, men de sov. Utpå formiddagen våknet de til igjen. Denne bloggen skal være fri for skittsnakk, men av og til tvinger det seg fram, selv om man har vokst opp i møblert hjem! Da kapteinen endelig våknet til, og hadde hatt seg en tur nedenunder, kom han opp ganske blek om nebbet. Vi lå godt over på babord side, og det var saker og ting der nede som ikke virket ordentlig. Han hadde hatt en skikkelig drittjobb, noe som førte til at han ble satt helt ut de neste timene. Håper bare doen virker skikkelig når vi ligger vannrett igjen, ellers må det annonseres hver gang kapteinen eller kaptinnen skal på do: -at nå må kursen endres slik at båten ligger vannrett!
   For en av oss gikk resten av dagen med til oppkast (det var ikke kapteinen). Vi hadde i alle fall vind nok å seile på. For øvrig må det nevnes at vi nå har god bruk for klær igjen. Bukser og vindjakker er på, og Tone og Svein lurer på om det bare er skryt med all varmen vi har snakket om.
   Mot kvelden fikk vi en riktig fin og stille seilas, og takket være et plaster bakom øret, så det ut til at den sjøsjuke også kom seg igjen. Vaktene ble fordelt slik som forrige natt, for nå var nykomlingene utsovet.

2 kommentarer:

  1. Ufff, du pleier jo å være behersket. Håper kapteinen er snill med deg og ikke lar du få de dårlige vaktene. Kjekt med info, du er god på skrivingen. God tur videre og god trening til den store turen. :)

    SvarSlett
  2. Kapteinen og kaptinnen er sammen på vaktene! Han er veldig snill! Det er jo han som tar de verste jobbene! ;-)

    SvarSlett