mandag 4. juli 2016

Mandag 4.juli

Marina Riposto dell Etna har vært vårt hjem i over en uke nå. Har ikke vært av flekken av forskjellige årsaker. Vi spaserer i nærmiljøet, studerer fiskerne og oppkjøperne, bivånet et bryllup i katedralen, og det rett og slett på en mandag. Nå blir vi gjenkjent av lokalbefolkningen, og det føles ikke fullt så farlig lenger.
   Mens vi ruslet rundt, traff vi på Danny igjen. Han syntes på avstand at vi så ut som far og datter. Han kan jammen smigre den karen! Vi snakket litt med ham, og så gikk vi videre og fotograferte store, flotte båter. Dette var i kveldingen.
   Tidligere på dagen, fikk jeg skurt sofaen med jif. Terje har fjernet navnet på båten bak på hekken, i tillegg til at han har polert og satt navnet på igjen. Nå i kveld har jeg smurt inn hele sofaen med Nivea, etter råd fra Danny. Det var han som sa at jeg/vi burde skure med jif. Nå er den som ny igjen!
   Matlageret er fylt opp, og nå kan vi snart være klar for en seilas. Hvor og i hvilken retning vet vi ikke ennå. Det er det som er så deilig! Veien blir til mens man går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar